Zamówienie tymczasowej podróży do Niemiec pracownika polskiej firmy na podstawie VAN DER ELST VIZA

Funkcja w Niemczech dla gościa z Ukrainy z własnej firmy na platformie VAN DER ELST VIZA

Praca

Czy pracownicy ukraińscy z Własny mają okazja legalnej funkcji w terenach Unii Europejskiej przez Polskę? Dużo jednostek traktuje takie pytanie, że prosto jest ubiegać się o własną wizę niż o wizę innego kraju z Organizacji Europejskiej.

Praktyka w Niemczech dla człowieka z Ukrainy z polskiej spółki na bazie VAN DER ELST VIZA

 

Zamówienie tymczasowej dróg do Niemiec pracownika polskiej spółki na bazie VAN DER ELST VIZA

Razem z pełną zasadą wiza do funkcji w pewnym kraju UE nie daje oferty funkcji w żadnej spośród nich. Znaczy to, że jeśli otrzymasz polską wizę do publikacji a nie będziesz szedł w Polsce, będzie wtedy naruszeniem prawa. Tak więc, zgodnie z własną wizą roboczą, można odwiedzić inne kraje UE, przecież taka wiza nie daje oddana do poważnego zajęcia w różnych krajach UE. Tak więc polskie prawo nie pozwala na zatrudnienie w Niemczech w końcu uzyskania wizy roboczej do Nasz. To świadczy, po otwarciu polskiej wizy roboczej, powinieneś siedzieć w Polsce.

Van der Elst Viza sięga 1994 roku. Zatem przedsiębiorstwa z jednego państwa UE mają moc delegować naszych pracowników do następnych krajów w kontaktu z potrzebą produkcji. Należy mieć, że nie całe kraje UE wykorzystują tę propozycję. Na dowód Niemcy, Austria, Francja, Belgia i Holandia pogodziły się z wadą i dały takie wizy, a Włochy, Grecja, Luksemburg – nie.

Zamówienie tymczasowej dróg do Niemiec pracownika polskiej spółki na bazie VAN DER ELST VIZA
Zamówienie tymczasowej dróg do Niemiec pracownika polskiej spółki na bazie VAN DER ELST VIZA

Nasza spółka, w której odbywa obywatel Ukrainy, zatrudnia człowieka na wycieczka służbową (do rzeczy / oferowania usług). Należy zauważyć, że proste delegowanie pracownika przez lokalną firmę do Niemiec nie podlega procedurze Van der Elst. Gość jest przesyłany do spełniania pewnej książki w Niemczech (konieczność produkcji). Termin, na który że stać oddelegowany, nie może występować 3 miesięcy.

Ponieważ polska wiza może stanowić naturalna: – przez 180 dni (na bazie rejestracji przez pracodawcę wniosku o zatrudnienie osoby); – od 1 roku do 3 lat (uznanie na produkcję wydane przez Terytorium Województwa), widać, że po otrzymaniu sześciomiesięcznej polskiej wizy służbowej (wydawanej raz w roku) w finału odbycia podróży służbowej do Niemiec w rozwoju roku, będzie ważna tylko 3 miesiące.

Głównym warunkiem takiej drodze jest porozumienie między własną spółką i marką w Niemczech. Aby wykonać taką podróż służbową, człowiek musi uzyskać dodatkową wizę – „Van der Elst Visa”.

Po otrzymaniu wizy Van der Elst, musisz złożyć wniosek do biura wizowego Ambasady Niemiec w Warszawie, jakie jest Departamentem przyjmującym wnioski o wizę z pełnej Nasz.

By zarobić dodatkową wizę, „Van der Elst Visa” jest zobowiązana do zapoznania dokumentów, wśród których ważne są: zezwolenie na akcję w Polsce, karta ubezpieczenia od następstw nieszczęśliwych wypadków medycznych, umowa pomiędzy firmami polskimi i niemieckimi, pisemne potwierdzenie harmonizacji warunków pracy między niemiecką firmą oraz delegowany pracownik a pozostali.

Należy też zauważyć, że ambasada zastrzega sobie moc do życzenia dodatkowych dokumentów.

źródło artykułu: Praca w Niemczech dla pracownika z Ukrainy VAN DER ELST VIZA

Dodaj komentarz

avatar
  Subscribe  
Powiadom o